Și nouă ne pasă!

In jos

Și nouă ne pasă!

Mesaj  mesni la data de Lun Mar 02, 2009 8:44 pm

„Acțiunea Comunitară” e o strategie care se bazează pe voluntariat, implicare, angajament, responsabilitate. Școala devine, astfel, mai flexibilă, elevii îi depășesc granițele fizice pentru a-și derula activitățile în folosul altor copii sau persoane care, din diverse motive, sunt marginalizate sau chiar excluse de la viața societății. Comunitatea devine mai unită prin faptul că realizarea acestei strategii presupune colaborarea dintre toate instituțiile centrale și locale.

Elevi din clasele I A (înv. Georgeta Butunoi ), a II-a D (înv. Ionel-Cătălin Diaconu), a III-a B (înv. Camelia Filioreanu), a IV-a D (înv. Cezărica Meșniță), a IV-a E (înv. Raluca Ana Patrichi) de la Școala cu Clasele I-VIII NR. 15 Bacău au mers luni, 2 martie 2009 în vizită la elevii Școlii Speciale Bacău.

Cu mult timp înainte, ei s-au întrecut în confecționarea mărțișoarelor pe care le-au dăruit în această zi de primăvară. După susținerea unui program artistic, în care protagoniștii au fost elevii celor două instituții s-au împărțit pliante cu Legenda Mărțișorului, mărțișoare, dulciuri, jucării. A fost o experiențã educaționalã nouă și captivantă.


Am pregătit mărțișoarele!


Împreună de Mărțișor!


Vom citi Legenda Mărțișorului


Dăruim o jucărie!


Dăruind, ne simțim mai bine!


Da. A fost o nouă experiență!

http://scoli.didactic.ro/scoala_nicolae_iorga_bacau/


Ultima editare efectuata de catre mesni in Mar Noi 24, 2009 9:24 pm, editata de 1 ori
avatar
mesni

feminin
Numarul mesajelor : 27
Varsta : 49
Localizare : Bacău
Data de inscriere : 24/03/2008

Vezi profilul utilizatorului http://scoli.didactic.ro/scoala_nicolae_iorga_bacau/

Sus In jos

Si noua ne pasa!

Mesaj  SFetnicul la data de Mar Mar 03, 2009 12:06 am

Am participat la aceasta activitate (prima pentru mine în colaborare cu o școala specială) și am fost surprins de două lucruri: de problemele acelor copii și de felul în care cadrele didactice au reușit adevărate performanțe cu ei.
Felicitări atât doamnelor învățătoare din școala noastră, care au inițiat această activitate, cât și doamnelor de la Școala Specială Bacău.
Pasiunea cu care copiii speciali (dacă mi se permite această licență) au cântat cu negativ audio, zâmbetele și aplauzele lor spun foarte mult.

Adaug doua imagini:
avatar
SFetnicul
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 101
Varsta : 43
Localizare : Bacău
Data de inscriere : 16/03/2008

Vezi profilul utilizatorului http://www.sfetnicul.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum