Concursuri

In jos

Concursuri

Mesaj  SFetnicul la data de Lun Mai 04, 2009 7:36 am

Concursuri din calendarul MECI

1. Concursul Descopera o lume sanatoasa:

sectiunea B: Concurs de desene pentru elevii din învatamântul primar (cls. III-IV)
Lucrarile pentru Sectiunea B a concursului, faza judeteana, se trimit la ISJ Bacau, în atentia insp. prof. Amalia Diaconu sau instit. Adina Albu, respectând conditiile solicitate prin Regulament, pâna în data de 7 mai 2009, maxim 4 cate lucrari de scoala.

Extras din REGULAMENT:
• Concursul se adreseaza elevilor din clasele III - IV din învatamântul preuniversitar care sunt înscrisi la orele de educatie pentru sanatate sau participa la activitati extracurriculare sau extrascolare de educatie pentru sanatate.
• Participarea la concurs este gratuita si nu este obligatorie. Inspectorii scolari educativi din fiecare judet vor informa directorii unitatilor de învatamânt despre acest concurs. Directorii din unitatile de învatamânt vor înstiinta cadrele didactice/învatatorii, care vor populariza acest regulament în rândul elevilor în cadrul orelor de educatie pentru sanatate.
• Tema concursului „Descopera o lume sanatoasa"
• Lucrarile elevilor vor fi trimise de catre inspectorul educativ la Palatul National al Copiilor, Bucuresti.
• Cele mai bune lucrari vor fi premiate de MECI (diplome si bani) prin intermediul PNC (2 locuri I, 3 locuri II, 4 locuri III, 10 mentiuni).
• Fiecare lucrare (dimensiuni 30/20; bloc de desen pt. înv. primar) va avea pe verso numele elevului, clasa, scoala, localitatea, judetul, vârsta.

2. Concursul Creeaza-ti mediul

Proba de concurs pentru elevii claselor III – IV consta în realizarea unui colaj pentru crearea conditiilor de mediu specifice unui animal disparut din cauza poluarii.

ANEXA 1 . CRITERII DE EVALUARE ARTISTICO-PLASTICA (produs artistic)

1. Creativitatea - exprimarea plastica originala;
2. Bogatia limbajului vizual plastic;
3. Originalitate în crearea produsului artistic;
4. Relationarea produsului cu subiectul dat si relevanta acestuia.

Etapa pe judet: 5 iunie 2009, Palatul Copiilor Bacau. Programul detaliat de desfasurare a activitatilor va fi transmis unitatilor care vor participa în concurs.
Înscriere: amalia.diaconu@yahoo.com
Data limita de înscriere: 12 mai 2009
Regulamentul concursurilor le veti gasi pe site la educativ.

inspector Adina AlbuÎn atentia cadrelor didactice interesate,

În perioada 15 mai-15 iunie 2009, se va desfasura editia a XVI-a a Concursului judetean de creatie literara si reviste scolare DINTRE SUTE DE CATARGE.

CONCURSUL are urmatoarele sectiuni: CREATIE LITERARA Si REVISTE SCOLARE, la care se pot înscrie elevi de la clasele I-XII.

Profesorii s elevii care doresc sa participe la acest concurs vor depune lucrarile ( în format de hârtie si electronic- TIMES NEW ROMAN -12 –cu diacritice), la inspectorii de specialitate- invatamânt primar; limba si literatura româna, pâna la data de 15 mai 2009.
Lucrarile depuse nu se returneaza.


INSPECTORI SCOLARI DE SPECIALITATE,
ÎNVATAMÂNT PRIMAR
LIMBA SI LITERATURA ROMÂNA
avatar
SFetnicul
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 101
Varsta : 43
Localizare : Bacău
Data de inscriere : 16/03/2008

Vezi profilul utilizatorului http://www.sfetnicul.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum