Elevii Școlii Nr. 15 Bacău și preșcolarii de la Grădinița Nr. 24 Bacău, voluntari în cadrul proiectului ,,Tineri români pentru o Europă curată si verde"

In jos

Elevii Școlii Nr. 15 Bacău și preșcolarii de la Grădinița Nr. 24 Bacău, voluntari în cadrul proiectului ,,Tineri români pentru o Europă curată si verde"

Mesaj  mesni la data de Vin Mai 08, 2009 10:56 pm

Proiectul "Tineri români pentru o Europă curată si verde", inițiat de Asociația "SCUT VERDE" - Onești, este unul punctual, realizat pentru pentru o Europă Unită, și în scopul întăririi luptei împotriva folosirii substanțelor halucinogene, contra abandonului școlar, contra AIDS și răspândirea HIV, pentru definirea și implementarea conceptului „șapte ani ecologiști de-acasă”, pentru realizarea, întărirea și dezvoltarea SOCIETĂȚII CIVILE.

Elevi din clasele I A (înv. Georgeta Butunoi), a II-a D (înv. Ionel-Cătălin Diaconu), a III-a B (înv. Camelia Filioreanu), a IV-a D (înv. Cezărica Meșniță), a IV-a E (înv. Raluca Ana Patrichi) de la Școala cu Clasele I-VIII NR. 15 Bacău s-au deplasat de la sediul propriu către parcul din incinta Grădiniței Nr. 24 Bacău, având pancarda, steagurile Europei și României, banere, eco-costume.

Pe drum ei au distribuit trecătorilor fluturași cu îndemnuri ecologice. Împreună cu preșcolarii de la Grădinița Nr. 24 Bacău (director ed. Mărioara Zătu) au "lipit" desene pe trunchiurile copacilor din parc pentru a conștientiza legătura dintre OM și NATURĂ. (La o dată ulterioară colaboratorul va strânge desenele din parc, mentinând astfel curățenia.)


http://scoli.didactic.ro/scoala_nicolae_iorga_bacau/
avatar
mesni

feminin
Numarul mesajelor : 27
Varsta : 49
Localizare : Bacău
Data de inscriere : 24/03/2008

Vezi profilul utilizatorului http://scoli.didactic.ro/scoala_nicolae_iorga_bacau/

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum