Educatie rutiera la Scoala Dr.Alexandru Safran

In jos

Educatie rutiera la Scoala Dr.Alexandru Safran

Mesaj  crizantema la data de Lun Noi 30, 2009 8:14 am

EDUCAȚIE RUTIERĂ, EDUCAȚIE PENTRU VIAȚĂ

În fiecare zi, în drum spre școală, copiii sunt expuși pericolelor de tot felul. Prin proiectul educațional Educație rutieră, educație pentru viață se urmărește formarea unei conduite preventive și a unor deprinderi corecte de circulație pe drumul public. Elevii claselor a II-a de la Școala Dr. Alexandru Șafran au învățat azi o lecție de circulație rutieră, care sperăm să devină educație pentru viață. Chiar dacă unii vor deveni la un moment dat și șoferi, întâi de toate sunt cu toții pietoni.
Inițiatorii proiectului, doamnele învățatoare Deju Aurelia, Butunoi Georgeta și Dragomirescu Ana, împreună cu partenerii, Inspectoratul Județean de Poliție și Poliția Primăriei au realizat până în prezent activități ca: expoziție de desene , concurs de recitări, ghicitori, chestionar de circulație „O secundă pentru viața ta”, parada costumelor de polițist, urmând ca , până la finele anului școlar, să se organizeze și patrule de circulație din rândul elevilor.
La finalul activității, care a avut ca invitați un reprezentant al Poliției, părinți, profesori și învățători, doamna directoare a școlii, prof. Maria Creangă, a recomandat copiilor să aplice în viața de zi cu zi toate cunoștințele acumulate în cadrul acestui proiect.

crizantema

feminin
Numarul mesajelor : 2
Varsta : 46
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 20/10/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum