Concurs "Copii și dascăli – suflete pereche"

In jos

Concurs "Copii și dascăli – suflete pereche"

Mesaj  SFetnicul la data de Lun Ian 03, 2011 4:10 pm

Regulament concurs:
Concursul se adresează elevilor și cadrelor didactice ale acestora (învățători / institutori, profesori) de la clasele I – XII.

Forma de participare: directă, on-line, prin corespondență clasică.

Detalii privind participarea la concurs:

Realizarea de creații literare în versuri, compuneri, eseuri literare închinate dascălilor și elevilor ce și-au pus amprenta asupra vieți. Selectarea celor mai reușite lucrări la nivelul fiecărei unități de învățământ care dorește să participe, în calitate de colaborator, la concursul național (în perioada 05.01.2011 – 05.03.2011).

Acestea vor fi trimise pe adresa de e-mail a concursului: copiisidascali(a)gmail.com, dar și listate, pe suport format A4, pe verso regăsindu-se în etichetă titlul lucrării, numele și prenumele elevului / cadrului didactic, clasa, numele și prenumele cadrului didactic îndrumător, școala, localitatea, județul. În plicul cu lucrări introduceți un plic (format A4) autoadresat cu timbru în valoare de cel puțin 5 lei.

Lucrările vor fi tehnoredactate folosind programul Word (format 2003), font Times New Roman 12, margini pagină: sus – 2 cm, jos – 2 cm, stânga – 2 cm, dreapta – 2 cm. Obligatoriu textul să fie scris cu diacritice.

Termen limită de trimitere a lucrărilor: 15.03.2011.După această dată nu se mai primesc lucrări.

Fiecare cadru didactic poate înscrie în concurs cel mult 2 (două) lucrări ale elevilor pe care îi îndrumă și o lucrare personală. Lucrările înscrise în concurs nu se restituie. Lucrările vor fi expuse la Școala cu Clasele I-VIII „Alexandru cel Bun” Bacău și vor fi premiate.

Cu lucrările se va edita un volum cu ISBN care se va înmâna fiecărei școli participante în proiect. Se vor acorda premiile I, II, III și mențiune, pentru fiecare nivel de clasă și diplome de participare tuturor elevilor și cadrelor didactice îndrumătoare / participante cu lucrare.

Diplomele vor fi expediate până la data de 31 mai 2010, cu rugămintea să se pună în coletul cu lucrările pentru concurs un plic timbrat cu adresa expeditorului și suma de 15 lei de elev și 15 lei de cadru didactic participant cu lucrare personală, prin mandat poștal pe adresa: Școala cu Clasele I-VIII „Alexandru cel Bun” Bacău, str. Ioniță Sandu Sturza, nr. 80, cod. 600269 pe următoarele nume Mocondoi Daniela Cristina sau Ciupală Angela, loc. Bacău, jud. Bacău până la aceeași dată, sumă necesară tipăririi volumului și diplomelor în cazul în care proiectul nu va fi finanțat de către MECTS. Fiecare unitate de învățământ din țară este rugată să înmâneze diplomele și volumele elevilor participanți la concurs în ziua de 01.06.2011, cu ocazia Zilei Copilului.

Lucrările vor fi expediate pe adresa: Mocondoi Daniela-Cristina / Ciupală Angela, Școala cu Clasele I-VIII „Alexandru cel Bun” Bacău , Strada Oituz, Nr. 80, Bacău, județul Bacău, cod. 600269.

Partenerii în acest proiect sunt: Școala cu Clasele I-VIII „Alexandru Ioan Cuza” Bacău, Școala cu Clasele I-VIII Nr. 10 Bacău și Asociația Învățătorilor din județul Bacău.[i]
avatar
SFetnicul
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 101
Varsta : 43
Localizare : Bacău
Data de inscriere : 16/03/2008

Vezi profilul utilizatorului http://www.sfetnicul.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum