Cerc pedagogic la Școala Nr. 15 Bacău

In jos

Cerc pedagogic la Școala Nr. 15 Bacău

Mesaj  SFetnicul la data de Vin Noi 21, 2008 11:41 pm

Vineri, 21 noiembrie, la Școala Nr. 15 Bacău a avut loc cercul pedagogic al învățătorilor de la Centrul Metodic Nr. 1, cu tema "Educația pentru ocrotirea mediului - parte integrantă a unei educații de bază".

Organizatorii, învățătorii școlii noastre (Butunoi Georgeta, Dragomirescu Ana, Zarzu Valeria, Butnaru Nuța, Prisacaru Marilena, Stolniceanu Elena, Diaconu Ionel Cătălin, Murea Lenuța, Filioreanu Camelia, Teșu Liliana, Sebeștin Maria, Mertz Rita, Anda Adriana, Meșniță Cezărica, Patrichi Ana Raluca) au deschis activitatea cu o inedită paradă a costumelor realizate din materiale reciclabile.

Iată câteva imagini:

Activitatea s-a bucurat de participarea unor oaspeți de seamă:
Dna ing. Maria Ionos - consilier APM Bacău
Dl ing. Marius Huiban - consilier ARPM Bacău
Dl Yuki Masuda (Japonia) - ARPM Bacău
Aceștia au vorbit învățătorilor prezenți despre importanța educației ecologice și au oferit soluții concrete, la îndemâna oricui, pentru a contribui la salvarea planetei.

Oficiile de gazde au fost făcute de doamna directoare Creangă Maria și de doamna învățătoare Butunoi Georgeta, coordonatoarea Centrului Metodic Nr. 1.

Participanții au urmărit un material videoproiectat realizat de dna învățătoare Meșniță și prezentat de subsemnatul, apoi au aflat informații despre Eco-Școala și Patrula Eco, două oportunități de implicare a școlilor în educația ecologică în masă.

Acestea, împreună cu alte informații pe care le-au primit învățătorii în mape considerăm că au făcut din activitatea noastră o reușită și sperăm că va schimba în mai bine atitudinea față de mediu.

SFetnicul
avatar
SFetnicul
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 101
Varsta : 43
Localizare : Bacău
Data de inscriere : 16/03/2008

Vezi profilul utilizatorului http://www.sfetnicul.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum