COMUNITATE, sa dainuiesti,/ Multe stiri sa ne daruiesti!

In jos

COMUNITATE, sa dainuiesti,/ Multe stiri sa ne daruiesti!

Mesaj  Vizitato la data de Lun Ian 05, 2009 5:57 pm

LA MULTI ANI , COMUNITATE !La aceasta data (5 ianuarie), cu un an in urma , ma inscriam in Comunitatea Invatatorilor Bacauani. Recunosc ca atunci am facut-o , intr-o mare masura, cu un anumit scop: eram ca o mama cu simtul conservarii care voia cu orice chip sa-si salveze copilul (copilul meu era Asociastia Invatatorilor din Judetul Bacau). Trebuia sa fac cunoscut la cat mai multi colegi despre asociatie si acesta era mijlocul cel mai potrivit de informare.Mai anuntasem despre infiintarea ei in “Desteptarea”, in cadrul activitatilor comisiei si cercului pedagogic sau in alte imprejurari,dar nu fusese suficient.

Unii colegi au privit cu reticenta,ba am fost si blamata atunci cand am propus sa acepte ca cei 2% sa fie redirectionati catre bugetul asociatiei. Mi-am dat seama ca unii colegi confundau “Asociatia...” cu “Comunitatea...” si am revenit cu explicatiile si dovezile care se cuveneau. Poate s-a creat o stare tensionata,dar nu era decat lupta mea - o lupta ca zbaterea din aripi a pasarii Phoenix.

In prezent e asa cum mi-am dorit si cum trebuie sa fie:o simbioza intre cele doua foruri. Aceasta a inceput din momentul cand d-ul Catalin Diaconu a inteles importanta acestei legaturi si s-a inscris in asociatie. Rasplata i-a sosit imediat , fiind propulsat pe cele mai inalte trepte ale AGIRo, la care meritul personal anterior a contribuit categoric.

Ma folosesc de aceasta ocazie invitandu-va sa va inscrieti in Asociatia Invatatorilor din Judetul Bacau indiferent daca indrumati prescolari sau scolari mai mari.

Cer iertare celor care i-am dezamagit sau le-am gresit cu ceva!LA MULTI ANI , COMUNITATE...!LA MULTI ANI , ASOCIATIE ! - care in curand va implini 2 ani si care, asemeni unui copil, a inceput sa mearga dupa un an, iar acum astept sa vorbeasca mai mult.

Doresc ca si urmasii urmasilor nostri sa se bucure de aceste realizari, iar voua, dragi colegi, depline realizari.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum